Hengsten  
  Aangeboden  
  Nieuws  
  Informatie  
  Stagiaires  
 
 
     
 

Stagiaires

De Dalhoeve biedt de mogelijkheid om stage te lopen en is dan ook een Aequor erkend leerbedrijf (16002). Leerlingen van bijvoorbeeld Helicon- en andere opleidingen zijn van harte welkom en kunnen rekenen op een goede begeleiding en huisvesting.

Praktijkervaring is onmisbaar in de beroepsopleiding. Het bedrijfsleven is de beste plaats voor ervaring. Deze ervaring kun je opdoen bij De Dalhoeve, je wordt begeleid door onze stagebegeleidster Linda Leeflang, maar natuurlijk staan al onze medewerkers voor je klaar. Je komt met alle aspecten op ons bedrijf in aanmerking.

De werkzaamheden op De Dalhoeve staan nooit stil vanwege de seizoensgebondenheid. Zo begint het dekseizoen 1 februari en loopt door tot 1 september, dit is de perfecte tijd om ervaring op te doen wat betreft de fokkerij. Wij bieden de mogelijkheid om stap voor stap mee te kijken van spermacel tot veulen.
In het zomerseizoen worden de merries ook klaargemaakt voor de keuring en daarna eventueel voor een IBOP (merrietest). Zadelmak maken, sport- en handelspaarden rijden en op concours uitbrengen zijn werkzaamheden die het hele jaar voorkomen.

Het winterseizoen staat bijna geheel in het teken van de training van jonge hengsten.
Deze komen uit de wei, worden geselecteerd om vervolgens klaargemaakt te worden voor de keuring. Hierbij zijn natuurlijk ook vele dingen te zien en te leren.

De mogelijkheden:

  • Bij een sportopleiding bestaat de mogelijkheid (indien er plaats is) een eigen paard mee te nemen.
  • Appartementen voor intern verblijf.

 

 
Paardencentrum De Dalhoeve, Weteringstr 4, 6659 KM WAMEL, T 0487 562100, F 0487 562006, Nol Mobiel: 06 53983138, E-mail: info@dalhoeve.nl